Szeretettel GRATULÁLUNK Dr. Lehotzky Helgának és Prof. Dr. Pintér Sándornak az idei Kopp-Skrabski-díj elnyeréséért a közönségdíjas házaspár kategóriában!

Szeretettel GRATULÁLUNK Dr. Lehotzky Helgának és Prof. Dr. Pintér Sándornak az idei Kopp-Skrabski-díj elnyeréséért a közönségdíjas házaspár kategóriában!
Kívánunk nagyon sok egészséget, erőt és sikereket a további munkájukhoz!
“Rendhagyó módon, online formában adta át az idei Kopp-Skrabski-díjakat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a díj alapítója.
A szervezet minden évben azt a személyt valamint házaspárt keresi, akik tevékenységük középpontjában a gyerekeket, a családokat tartják, és szaktudásukkal, tevékenységükkel a családok boldogságáért dolgoznak, az élet legkülönbözőbb területein. Ők azok, akik nélkül rosszabb hely lenne a világ.
A díjjal a hétköznapokban láthatatlan hősök munkájára irányítjuk a figyelmet. Azokra az emberekre, akik szakmájukon keresztül rendkívül sokat tesznek a gyerekekért, a családokért. Őket azért mutatjuk meg évről évre a nagyvilágnak, mert amit ők tesznek, amivel ők foglalkoznak, az szorosan összefonódik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tevékenységével és alapértékeivel.
Mint minden évben, idén is két-két díj talált gazdára, egy arra érdemes személyt és egy együtt dolgozó, együtt alkotó házaspárt díjaztunk, valamint van egy-egy közönségdíjas nyertesünk is. A házaspároknak járó díj azt értékeli, hogy ketten egy célt megvalósítva dolgoznak. Így volt már jelöltjeink között asztalos-bútorfestő, vendéglős és tréningeket szervező házaspár is.”
(YouTube: Három Királyfi Három Királylány csatorna, Élő közvetítés, 2020. december 10.)